Contact

Persoonlijk praktisch

Snel contact?

Wij zijn 7 dagen per week van 08:00 tot 24:00 per telefoon bereikbaar op ons nummer 026 – 363 40 23, ook in de weekenden en op feestdagen. Bij ons GEEN keuzemenu of callcenter: u krijgt direct een medewerker van Parkstaete aan de telefoon. 

Als het druk is zijn wij soms niet in de gelegenheid om op te nemen. U kunt dan onze voicemail inspreken. Meestal wordt u binnen een uur terug gebeld. 

Uw mail naar info@parkstaete.com wordt meestal nog dezelfde ochtend, middag of avond beantwoord, ook in de weekenden en op feestdagen. 

Adres

Parkstraat 3
6881 JA Velp (bij Arnhem)

Kantoor

Het kantoor van Parkstaete is gevestigd op Parkstraat 3-A (bij de toren).

Gratis parkeren voor bezoekers

Op ons eigen parkeerterrein (P1) aan de voorzijde van ons pand is ruimte voor 22 auto’s. Bezoekers van ons zalencentrum kunnen hier GRATIS gebruik van maken.

Met uitzondering van drie grote parkeerterreinen (zie hieronder) zijn de straten en parkeervakken in het centrum van Velp overdag* “blauwe zone”. Dit betekent dat u een parkeerschijf nodig heeft waarmee u maximaal twee uren gratis kunt parkeren. Aan de bar in de foyer ligt een gratis parkeerschijf voor u klaar.

Openbare parkeerterreinen dichtbij

  • P2: President Kennedylaan bij Winkelcentrum Den Heuvel. ‘s Avonds en op zondag GRATIS zonder parkeerschijf. (Overdag* met parkeerschijf max. 1 uur.) Route instellen op President Kennedylaan 6.
  • P3: Vlashof (achterzijde Albert Heijn). ‘s Avonds en op zondag GRATIS zonder parkeerschijf. (Overdag* met parkeerschijf max. 2 uur.) Route instellen op Vlashof.
  • P4: Oranjeplein. Onbeperkt GRATIS, zonder parkeerschijf. Route instellen op Oranjestraat 3.

*Tot 18:00. Op vrijdag (koopavond) tot 21:00. Zondag ALTIJD gratis.

Nannie en Henri Beuker

Bericht verzenden?

Door middel van het onderstaande formulier kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail antwoorden (meestal dezelfde dag).

Wilt u a.u.b. straat, huisnummer, plaats en postcode volledig invullen? Alvast bedankt!

Nannie en Henri & team. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer