Ook interessant

Allerhande

Prachtige natuur dichtbij: Veluwezoom

Parkstaete bevindt zich op slechts enkele honderden meters vanaf de rand van Nationaal Park Veluwezoom met o.a. het Rozendaalse Veld, de Onzalige Bossen en het bekende natuurgebied De Posbank.

Veluwezoom is het oudste nationale park en één van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland, met hoogteverschillen van meer dan 100 meter, wegen met haarspeldbochten en uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Bij o.a. De Posbank en Koepel de Kaap heeft u een geweldig uitzicht met bij gunstige weersomstandigheden als horizon de heuvels aan de grens met Duitsland.

U kunt bijvoorbeeld uw reünie of conferentie uitstekend combineren met een uitstapje naar dit (ook met de auto) gratis toegankelijke park!

Trouwen in middeleeuws kerkje Oude Jan in Velp?

Velp is feitelijk een stadsdeel van Arnhem, maar hoort bij de gemeente Rheden. De Oude Jan is een trouwlocatie van deze gemeente. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand komt dan naar het kerkje. Trouwen in de Oude Jan is ook mogelijk als je geen inwoner bent van de gemeente Rheden.

Je huwelijksvoltrekking kan worden gecombineerd met de kerkelijke inzegening. Dit kan ook door een voorganger van je eigen kerk. Ook alleen de inzegening is mogelijk.

Vraag ons om info of kijk op vriendenvandeoudejan.nl.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer