Over Parkstaete Zalencentrum

Flexibel & gastvrij

Over Parkstaete Zalencentrum

Aangesloten bij Horeca NederlandParkstaete is een multifunctioneel zalencentrum met flexibele mogelijkheden. Het is een opmerkelijke locatie omdat het gevestigd is in een voormalig kerkgebouw.

Sinds onze opening in 2006 hebben we al velen kunnen helpen aan vergader- en/of activiteitenruimten. Inmiddels hebben we meer dan 150 verenigingen, koren, bedrijven, instellingen, scholen, opleidingsinstituten, overheden, politieke partijen en anderen als vaste klant. Ook is Parkstaete een gewilde feestlocatie, voor zowel kleine als grote feesten.

Het zalencentrum wordt geëxploiteerd door het bedrijf Parkstaete Zalencentrum v.o.f. De eigenaren zijn Nannie en Henri Beuker, die ook de directie voeren.

De vroegere kerkzaal van het gebouw maakt geen deel uit van het zalencentrum. Dit deel van het gebouw heeft momenteel geen functie omdat gebruik geluidshinder veroorzaakt in andere delen van het gebouw.

Even voorstellen…

Nannie en Henri Beuker waren tot 2006 in Winterswijk acht jaar eigenaar van een café met veel aandacht voor alternatieve en progressieve muziek. Voordat zij met hun café begonnen was Henri in Winterswijk jongerenwerker en studeerde Nannie aan de Hanze Hogeschool in Groningen sociaal pedagogische hulpverlening (SPH). Henri heeft de opleiding HBO-J (jeugdwelzijnswerk) gevolgd aan de Hannie Schaft Academie in Groningen.

Nannie Beuker

Nannie Beuker

Nannie is in 1976 geboren in Winterswijk, waar zij met onderbreking van haar studiejaren in Groningen, ook steeds gewoond heeft.
Henri Beuker

Henri Beuker

Henri is in 1957 in Groningen geboren en heeft daar tot zijn vertrek naar Winterswijk in 1991 gewoond.
Toen Nannie en Henri in 2006 begonnen met Parkstaete zijn zij verhuisd van Winterswijk naar Velp.

Nannie en Henri zijn in 2004 in Neuchâtel in het Franstalige westen van Zwitserland getrouwd. Hun dochter Jojanneke werd geboren in 2006 en hun dochter Lieke in 2009.

Flexibel & gastvrij