Contact

Persoonlijk praktisch

Auto route tips

Parkstaete heeft huisnummer 3. Als u uw planner of navigator echter instelt op Parkstraat huisnummer 1 voorkomt u meestal een onnodige omweg.

Van welke kant u ook komt, u kunt met de auto het eenvoudigst rijden via verkeersplein Velperbroek. U kunt op de borden richting Velp aanhouden.

U komt na de rotonde van verkeersplein Velperbroek in Velp aan op de Kennedylaan. Helemaal doorrijden tot kruispunt met verkeerslichten (Hoofdstraat), ga daar linksaf (richtingwijzer Centrum Arnhem). De eerste straat rechts is de Parkstraat.

Parkstaete vindt u na 50 meter aan de linkerkant van de straat.

Klik op het kaartje voor een vergroting. Klik op de button "Parkeren" voor parkeer-info.

Parkeren

Routekaart Parkstaete, met parkeerplaats tips

Openbaar vervoer?

Het trolleybusnet van de stadsdienst van Arnhem omvat ook het direct naastgelegen Velp. Op 70 meter van Parkstaete is de halte Emmastraat van lijn 1 (Velp). Vanaf het centrum van Arnhem bent u hier met de trolley binnen 15 minuten. Als u uitgestapt bent, loopt u in de richting waar vandaan u gekomen bent. De eerste straat rechts is de Parkstraat (bij Biologische winkel Odin de hoek om).

U vindt ons na 50 meter aan de linkerkant van de straat. De hoofdingang bevindt zich rechts van het parkeerterrein via het pad dat naar beneden loopt.

Het treinstation Velp bevindt zich op 750 meter van Parkstaete. Binnen 10 minuten bent u op dit station met de trein vanaf Arnhem CS.
Als u uit het station komt, gaat u links tot het politiebureau. Daar gaat u rechts tot de Hoofdstraat. Bij de Hoofdstraat links. Na de verkeerslichten op het kruispunt bij ABN-Amro doorlopen, tot de eerste straat rechts. Dit is de Parkstraat.

Kijk op 9292ov.nl voor reisinformatie met openbaar vervoer van deur tot deur.

FIETS?

Vanuit het centrum van Arnhem is het via Steenstraat en Velperweg naar Parkstaete 20 minuten fietsen. Aan het eind van het pad aan de linkerzijde van ons pand (dat is de andere zijde dan de hoofdingang) is een overdekte fietsenstalling voor 50 fietsen. Daar is tevens een tweede ingang naar Parkstaete.